Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016

Η ομιλία του Tony Stark στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων


Πριν από λίγες ώρες πραγματοποιήθηκε η ομιλία του γνωστού δισεκατομμυριούχου ,playboy και φιλάνθρωπου, αλλά, πάνω απ' όλα, ανθρώπου, Tony Stark στο κατάμεστο Συνεδριακό Κέντρο "Κάρολος Παπούλιας" του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Η αφορμή δόθηκε λόγω της δωρεάς που έκανε ο κ. Stark στο ίδρυμα, παρέχοντάς του νέο εξοπλισμό, αλλά και νέο προσωπικό, ειδικευμένο σε δύσκολες καταστάσεις, όπως οι Έλληνες φοιτητές. 
Στο δυναμικό, λοιπόν, του Πανεπιστημίου, προστέθηκαν εξέχουσες προσωπικότητες, όπως ο κ. Thor, ο οποίος θα διδάξει το μάθημα της Μυθολογίας (κυρίως Νορβηγικής), στο τμήμα Φιλολογίας, ή ο Doctor (όχι κύριος) Strange, ο οποίος θα διδάξει νέες θεραπευτικές μεθόδους,  στο τμήμα Ιατρικής.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν όλα τα μέλη των Avengers, εκτός από τον Steve Rogers, γνωστό και ως Captain America. Η εξέλιξη αυτή ήταν αναμενόμενη, καθώς ανάμεσα στους δύο άνδρες προκλήθηκαν κάποιες τριβές, το τελευταίο διάστημα , και  οι οποίες  πήραν έκταση εμφυλίου πολέμου, και οδήγησαν τον δεύτερο στην εγκατάλειψη της ταυτότητας του ήρωα. Ευτυχώς, βρέθηκε σύντομα νέος αντικαταστάτης του Captain America, και δεν είναι άλλος από τον αγαπητό σε όλους Doland Trump, με σύνθημα " Make Captain America great again" , και, ο οποίος με χαρά ανέλαβε τα νέα του καθήκοντα. Ο κ. Stark προτίμησε να μην κάνει κάποιο σχόλιο ούτε για τον πρώην, αλλά, κυρίως, για τον νυν Captain America.



Ως επί το πλείστον, η εκδήλωση κύλησε ομαλά, εκτός από μια μικρή παρέμβαση που σημειώθηκε από τα "επαναστατικά" στοιχεία του Πανεπιστημίου, που εισέβαλαν με πανό και παρομοίαζαν τον  Tony Stark με κυβερνητικό γρανάζι, δηλώνοντας την αντίθεσή τους με την είσοδο των μεγάλων εταιριών στο δημόσιο Πανεπιστήμιο. Η αναταραχή τέλειωσε σύντομα, αφού, ο κ. Hulk, απομάκρυνε τους ταραξίες, με τον δικό του, ήρεμο, τρόπο, από το χώρο.
Τέλος, ο κ. Stark αφού φωτογραφήθηκε με φοιτητές και υπαλλήλους του ιδρύματος, έδωσε το παρόν στη δεξίωση που πραγματοποιήθηκε στη Φηγό, προς τιμήν του.

(Το φωτογραφικό υλικό είναι μια ευγενική χορηγία της Cultσα

Mystiro

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου